10 Kasım 2009 Salı

Gözünüz aydın Müslümanlığınız kalmadı artık! !

Bu işi yapanlar alınlarını secdeye nasıl koyabiliyor çok merak ediyoruz.. Önceden beri bildiğimiz, fakat elimizde belge olmaması sebebiyle haber yapmadığımız bir olayı elimize belge geçtiği için artık açıklıyoruz.


2002 yılında Milli Eğitim Bakanlığı komisyonu tarafından çıkarılan ilkokul 5. sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitabında Kelime-i Tevhid’in sonu yok!


Nasıl olur demeyin, aynen şöyle yazıyor: “la ilahe illallah “ bu kadar.. Gerisi yok.. Oysa tamamı nasıldır: “la ilahe illallah muhammeden resulullah”


Attıkları kısım ‘ Muhammed Allah’ın elçisidir” kısmı...



Diyeceksiniz ki ne var bunda? Çok şey var.. Hz. Muhammed’i peygamber olarak görmeyenler kimler? Hıristiyan ve Yahudiler.. Peki Fethullah Gülen Hocaefendi’nin başı çektiği “Dinlerarası Diyalog” projesinde kimlerle masaya oturuyoruz? Hıristiyan ve Yahudilerle.. Hoşgörü çerçevesinde dinimizde Hıristiyan ve Yahudileri kızdıracak bazı bölümlerin söylenmemesinin daha iyi olacağını köşesinde yazan kimdi? Gülen Cemaati’nin yayın organı Zaman Gazetesi’nin yazarı Ali Bulaç.. Kitabın basıldığı 2002 yılında kim iktidara geldi? Akp...


Hadi şimdi taşları siz yerine koyun..



Kitapta değiştirilen kısımlar sadece bu kadar değil.. Birkaç örnek daha verelim:


İbrahim Suresi 41. Ayet ‘te geçen “müminler” kısmı (yani iman edenler, yani Müslümanlar) değiştirilerek “Dinler Arası Diyalog projesi kapsamında “inananlar” olarak (yani her dinden olursa olsun yeter ki inanan olsun) değiştirilmiştir.


Aynı ayetin “ yarabbi, kafirlere karşı bize yardım et” kısmı da çıkartılıyor.. Çünkü kafir ve zalim çağımızda da değişmiş değildir. Dinlerarası Diyalog masasındaki diğer taraftakilerdir bunlar...


Ayrıca Prof.Dr Mehmet Bayraktar’ın açıkladığına göre de komisyona ayetlerin normal hallerinin ‘Dinlerarası Diyalog” projesine karşı olduğu gerekçesiyle teklif verilmiş ve kabul edilmiştir.


Aynı yıllarda A.B.D’nin Ankara Büyükelçisi Nick Edelman’ın da Cuma hutbelerindeki bazı ayetlerin Irak’taki direnişe destek verici tarafları bulunduğu için değiştirilmesini teklif ettiği de belgede yazılıdır...


(Kaynak: Prof.Dr.Mehmet Bayraktar - İslami Araştırmalar Dergisi cilt 20 sayı 3)


Yıllardır biz her köşede, her yerde bağırdık. Dedik ki Gülen Cemaati dini değiştiriyor, bunlar misyonerlerin kuklalığını yapıyor, dinlemetedik!
Şimdi buyrun bakalım, çocuklarınız yarın 'MUHAMMED RESÜLULLAH' demicektir/diyemicektir!
Neden?
Çünkü ilkokulda Islam dininden sadece' La ilahe illallah' kısmını alıp, 'Muhammed Resülullah' kısmını atıyorlar, bunu ne için yaptıklarını açıklamama sanırım gerek yok.


Biz şurada uydurma iki hadisi düzeltelim diye iki kelime edince, ne kafirliğimiz ne de insanlığımız kalıyor.Elin misyoner kurumu ve cemaati kalkıyor, Muhammed Resülullah kısmını kaldırıp, kelimeyi tevhidi kaldırıyor ve buna kimsenin gıkı çıkmıyor.
Nasıl Müslümansınız siz?
Nasıl oluyorda siz bu sapkınlığa alet olabiliyorsunuz?
Nasıl oluyorda 'Ilımlı islam' diye ortaya saçma kavram atanlara sözünüzü yükseltemiyorsunuz?
Ne zamandan beri bu Müslümanlık hıristiyan ve yahudi misyonerlerin elinde kukla haline geldi?

Utanın!
Gülen cemaati ve onun yandaşları kalkıyor, Ibrahim suresindeki ayeti tahrif ediyor, tüm dünya bunu biliyor ve siz susuyorsunuz.

Ve yine yazıklar olsun bizlere ki, böyle maske bile takmadan apaçık Islam dinini tahrif edenlere göz yumduk ve bu hale getirilmesine engel olamadık.

Sözüm Gülen Cemaatine, bana bundan sonra gelipte, biz islami savunuyoruz demeyin!
Daha kelimeyi tevhide sahip çıkamayıp, birkaç ayeti ' Diyalog adına' satanlarla is birliği yapan sizler, hangi yüzle gelipte bana Islami savunacaksınız?

Yazıklar olsun bizlere ki meydanı sizin üstadlarınıza bıraktık...

Gözünüz aydin, Müslümanlığı yıkmayı becerdiniz...

Ama buraya kadarmış..Artık maskeniz düştü...

Sizlerin inadina tüm Kuran Erlerini çağırıyorum..Hep beraber kelimeyi tevhiti, bir müslümana yakışır şekilde zikredelim!

LA ILAHE ILLALLAH, MUHAMMEDDEN RESÜLULLAH


Mustafa Çelebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder